Střílečka ve stylu Dead Space na živo vypadá naprosto fantasticky!

Autor: Alžběta Trojanová

Skupina z RealmPictures, co předvedla trik s propojením FPS hry a Chatroulette je zpět a v ještě lepší formě než minule.

Střílečka ve stylu Dead Space na živo vypadá naprosto fantasticky!

Možná si vzpomínáte, když jsme vám letos v létě ukázali skvělou zombie hru, která byla ovládaná tak trochu zvláštním způsobem - pomocí příkazů přes chatroulette! Taková střílečka na živo, skoro jak z filmu Gamer.

RealmPictures se za tu dobu vrátili a přinesli druhý díl - nebo teda level, jak tomu říkají. Výsledek? Naprosto boží! Tentokrát prostředí, triky i celkové provedení jednoznačně předčilo předchozí video. A na reakcích lidí je to skutečně vidět.

 

Takovouhle hru bychom si rádi zahráli. A popravdě - vlastně je šance. RealmPictures totiž rozjíždějí kickstarterovou kampaň - stačí jim přispět jednu libru a máte šanci dostat se do slosování, kde vyberou 50 šťastlivců - ti si vyzkouší jejich chystaný třetí level. Jak bude vypadat zatím není jisté, jen slibují něco většího a epičtějšího. To si pomalu nedokážeme představit. Samotný příběh má pak navazovat přímo na konec druhého levelu. Tak to jsme zvědaví!

Nezapomeňte každopádně také mrknout na video, jak se to celé vyrábělo. Hlavně to prostředí! Sakra! Je to boží!