Máte hlad? Uděláme vám chutě pěti herními dorty!

Autor: Zuzana Cinková

Přáli jste si někdy oslavit narozeniny, něčí svátek nebo významné datum zajímavým způsobem? Možná právě videoherní/fandom dort může být klíčem k odpovědi na tuto otázku. Vybrali jsme pro vás pět nejlepších. Necháte se inspirovat?

Máte hlad? Uděláme vám chutě pěti herními dorty!

5. Fallout Cake

Pořádně se zakousnout do piškotového chlapíka ukazující palec nahoru? Kdo by nechtěl! Ať už vypukne nukleární nebezpečí nebo ne, jedním si můžete být jistí. Alespoň nebudete panikařit s prázdným žaludkem!

85A56B9D-4930-4F53-B9E5-F1BE170137E3_zpsfoghx75q

4. Pokémon Cake

Marcipán sice nemusí každý, ale zcela upřímně. Řekněte, že byste si takový hezký dortík nevychutnali? Pokud je na něm Pikachu, nedá se svítit. Nemusíte ani chytit všechny, stačí mít na dortu toho jediného vyvoleného!

pokemon-cake2

3. Portal Cake

portal-cake_00415833

Milovníci čokolády a úžasné logické hry Portal pozor. Podobně, jako u Minecraftu dortu i tento si můžete udělat sami a celkem rychle. Sežeňte dostatek piškotu, čokoládové polevy, nezapomeňte na červenou svíčku a už snad jen stačí sehnat GlaDOS.

2. Super Mario Cake

Jak by někdo mohl zapomenout na slavného instalatéra Mária? Jeho pestrobarevný svět přímo vybízí k tomu, aby se zhmotnil ve formě dortu! Schválně, jakou má náplň tento zákusek?

700

1. Minecraft Cake

minecraft-cake

Člověk by řekl, že upéct si vlastní dort může být těžké. Natož pak s motivem třeba Minecraftu! Jak se můžete přesvědčit na následujícím videu, stačí vám na to chvilka a kreativní výběr sladkostí! Mňam.

Tagy: jídlo hry dort nejlepší top 5

Zdroje:  Vlastní