Zahrajte si prohlížečovou hru se zmateným Johnem Travoltou

Autor: Zuzana Cinková

John Travolta a jeho zmatené meme se za posledních pár měsíců stalo fenoménem internetu a tak bylo jen otázkou času, kdy jej najdeme i mimo gify a obrázky. Co třeba ve hře?

Zahrajte si prohlížečovou hru se zmateným Johnem Travoltou

Kdo by neznal zmateného Travoltu, jako by neměl internet. A pokud náhodou opravdu nevíte o co jde, tak se určitě mrkněte na článek, kde jsme vám nedávno přinesli kompilaci těch nejlepších gifů s hlavní postavou z filmu pulp Fiction.

A my jsme na internetu objevili jednoduchou prohlížečovou hru Confused Travolta Clicker EXTREME, založenou na klikání ve chvílí, kdy se zrovna Travolta dívá jiným směrem. Takže můžete za jeho zády vykrást celý byt, zničit kosmické lodě, sahat slečnám na ňadra či pálit domy a lidi jako Travoltazilla. Hříčka vám nezabere ani pár minut a hráči se předhánějí v dosažení nejlepšího skóre, protože čím víc klikáte, tím více bodů dostáváte. Upřímně, je to příšerná hovadina, ale my se celkem bavili. A baví se i YouTubeři, protože na tuto hru již vyšlo spoustu videí. Zde se můžete podívat na nekomentovaný průchod celou hrou. Tak to zkuste taky, je to rychlé a hlavně zadarmo! 

Tagy: hra John travolta confused travolta gif Confused Travolta Clicker EXTREME

Zdroje:  http://www.newgrounds.com/portal/view/669662