YouTuber zapomněl zapnutou kameru, masturboval živě před diváky

Autor: Radek Smola

No jo, už se zase našel jeden takový.

YouTuber zapomněl zapnutou kameru, masturboval živě před diváky

S živými přenosy je sranda – obzvlášť pak když dotyčný zapomene vypnout kameru. Takových případů tu byla už celá řada. Tím posledním je kousek YouTubera, který si říká DSPGaming. Ještě než se pustil do svého pravidelného streamování, rozhodl se pro rychlou masturbaci. Nevšiml si ovšem, že jeho face cam už je zapnutá, a tak všechno vypustil do světa (bez dvojsmyslů, prosím, mluvíme samozřejmě o záběrech). V přímém přenosu na něj koukalo přes 100 diváků.

Své chyby si všiml až poté. Nezdálo se ale, že by si s tím dělal nějak zásadně těžkou hlavu. Vznikly proto teorie, že DPS tenhle masturbační kousek předvedl především proto, aby zvýšil svoji diváckou základnu. I přes svoji osmiletou kariéru tenhle chlapík poslední dobou ztrácí diváky. Vzhledem k tomu, že je YouTube jeho hlavní zdroj příjmu, je možné, že se rozhodl trochu zvýšit svojí popularitu. A co frčí víc než sex… I kdyby to byl jen sex s vaší rukou.

Na druhou stranu, pokud by to bylo vše sehrané, byla by to poměrně riskantní cesta k získání diváků, především díky podmínkám YouTube – pokud by se to interpretovalo jako sexuální obsah, mohl by DPS přijít o svůj kanál.

Každopádně pokud máte touhu podívat se postaršího YouTubera, jak masturbuje, můžete se podívat na video níže. Bez obav, kamera kromě výrazů nic nezabírá. I když to je možná víc než dost.