Youtuber si vydělává 16 milionů korun měsíčně

Autor: Radek Smola

Známému youtuberovi Markiplierovi hackli účet. Vyšlo najevo, že si za jeden měsíc vydělává přes 600 tisíc dolarů, tedy asi 16 milionů korun. Solidní částka.

Youtuber si vydělává 16 milionů korun měsíčně

Skupina OurMine Team je taková YouTube verze Lizard Squad. Většinou se jim podaří získat přístup k účtům slavných osobností, tam pak nahrávají svoje videa a sociální sítě tak drží jako rukojmí.Sice se tváří, že nejde o nic zlého a pouze chtějí upozornit na svojí skupinu, poslední dobou ale mají ve zvyku přidat i některé další informace.

V případě Markipliera zveřejnili jeho měsíční příjem z reklam na YouTube. Vzhledem k tomu, že Mark má přes 11 milionů odběratelů a 3 miliardy zhlédnutí, je jasné, že jeho účet bude solidní.I tak je ale částka poměrně překvapivá. Za jeden měsíc totiž dokáže vydělat okolo 16 milionů korun, to znamená, že ročně si může přijít klidně i na 200 milionů.To je mimochodem státní rozpočet na české filmy… Solidní práce!

Každopádně co se týče případu ukradeného účtu, Markiplier dostal všechno nazpět, pravděpodobně si konečně nastavil lepší ochranu a od té doby happy end. Tak aspoň že tak.    

Tagy: hack youtuber money Markiplier

Zdroje:  superfame