Youtuber si úspěšně podpálil dům v přímém přenosu - podívejte se na video

Autor: Alžběta Trojanová

Chcete vidět, jak vypadá lidská hloupost v živém přenosu? Chcete! Tak si pusťte tohohle youtubera, který zvládnul podpálit svůj dům v přímém přenosu!

Youtuber si úspěšně podpálil dům v přímém přenosu - podívejte se na video

Japonský streamer se rozhodl, že si během živého přenosu naplní svůj nový zapalovač. Tak nešetrně s ním ale operoval, že nakonec podpálil svůj dům. Na video se můžete podívat níže a rozhodně doporučujeme (akce začíná od času 4:40). To, co tam totiž streamer předvádí, je něco naprosto neuvěřitelného. K celému incidentu nemuselo dojít, kdyby se choval po zapálení jen trochu rozumně.

Výsledek je každopádně drsný. Podle prvních informací na reddit.com se zdá, že vyhořelo 30% jeho domu, kde žil se svými starými rodiči (mimochodem streamerovi bylo 40 let). Zranění v podobě nadýchání zplodin a popálení si odnesli jak oba nebozí rodičové, tak i sousedka.

 

Mimochodem pokud vás zajímá,co je to za divný dětský hlásek během videa, tak se jedná o program, který předčítá komentáře na chatu u streamu. Diváci se nebožákovi snaží radit výkřiky typu: "za tebou!", "použij hasicí přístroj!" či "zavolej záchranáře!" Bohužel nezdá se, že by si něco z toho streamer vzal k srdci. Ke konci se tak ozývají jen zoufalé výkřiky - což v podání robotického hlasu dodává celé situaci ještě absurdnější podtext.