Vzpomínáte na slavného streamera Athena? Lidé se bojí, že se z něj stává vůdce podivného kultu

Autor: Radek Smola

Co se přesně stalo?

Vzpomínáte na slavného streamera Athena? Lidé se bojí, že se z něj stává vůdce podivného kultu

Youtuber Glink si dal tu práci a připravil velmi pečlivé video, které rozebírá kariéru jednoho z nejslavnějších streamerů – belgického hráče Athene. Pokud jste sledovali zahraniční scénu před několika lety, určitě jste museli na jeho jméno narazit. Kromě obrovských streamů a řady herních úspěchů, se také staral o charitu a vytvářel zajímavé projekty, na kterých se podílel skoro celý Twitch.

Jak se ale zdá, jeho popularita poslední dobou do značné míry upadá. Může za to i jeho podivné chování a řada znepokojivých videí. Athene tak trochu působí, že kolem sebe staví kult. Jak to? Podezření vrhá jeho sídlo v Německu, kde bydlí spolu se svými obdivovateli a kde panují podivná pravidla (jako například všichni musí být vegani, všichni se musí třikrát denně objímat a nebo se také všichni musí řídit přísnými logickými úvahami).

Video od Glinka tak rozhodně doporučujeme. Je sice dlouhé, ale nejde jen o klasický rant. Opravdu se zdá, že mu na Athenovi záleží a jde mu spíš o jeho dobro, než že by se chtěl přiživit na kariéře kdysi známého člověka.

Tagy: aféra Stream Twitch athene kult

Zdroje:  Reddit