Vyrobte si svého vlastního panáčka ze hry Unravel!

Autor: Zuzana Cinková

Roztomilá postavička, která za sebou zanechává vlákno vlny, okouzlila v červu na E3 v Los Angeles celý svět. Vývojářům se hromadily na sociálních sítích prosby, aby ukázali, jak by si fanoušci této indie hry mohli vyrobit vlastního panáčka sami. A zde je odpověď.

Vyrobte si svého vlastního panáčka ze hry Unravel!

Pamatujete si na loňskou E3, kde byl Martin Sahlin z Coldwood Interactive při představování hry Unravel na EA konferenci tak vynervovaný, že se kvůli tomu ihned stal miláčkem publika? Tak si pro vás připravil video, ve kterém vám ukazuje, jak si vyrobit vlastní roztomilou postavičku z příze. A i na videu je roztomile nervózní. 

Je to vcelku jednoduché. Připravte si drát, vlnu, nůžky a trošku dětské radosti, kterou do práce vložíte. Postupujte podle videa a brzy budete mít vlastního kamaráda z indie hry Unravel.

Ve hře Unravel hrajete za roztomilého panáčka z vlny, ze kterého se postupně odmotává nitka, kterou můžete využít mnoha různými způsoby k pokračování v další strastiplné cestě hrou. Pohádkový svět okouzlil spoustu hráčů po celém světě a tak se hra stala velmi očekávanou. Datum vydání je zatím neznámé, ale zahrajete si ji na PC, Xbox One i PlayStation 4.