Výběr těch nejroztodivnějších sex scén z her v gifech

Autor: Alžběta Trojanová

Přiznáme se – sex scény máme rádi a dneska jsme se rozhodli oslavit jejich rozmanitost. Udělali jsme tak pro vás výběr těch nejlepších, nejvtipnějších, ikonických, ale i nejdivnějších. A protože víme, že nikdo nemá čas koukat na videa, jedeme samozřejmě v gifech.

Výběr těch nejroztodivnějších sex scén z her v gifech

Mass Effect

Začínáme hned takovou nenáročnou klasikou, a to Mass Effectem. První díl způsobil v Americe poprask, protože se nikdo neobtěžoval se na tu hru alespoň podívat. Erotika je to vlastně svým způsobem nudná, přinášíme tak alespoň lesbi-variantu s ženskou Shepardkou.

 

God of War

I God of War je taková sex-scéní klasika, kterou musíme určitě uvést, jinak by náš seznam nebyl úplný. Tentokrát jsme vybrali scénu orgií z Ghost of Sparta, která je upřímně vlastně dost směšná. Nejlepší je samozřejmě závěrečné vyvrcholení provázené výronem rudých orbů a pak odchod, jako by se nechumelilo.

 

Ride to Hell: Retribution

Tak tahle hra získala svojí slávu především díky tomu, jak strašlivě pitomá a zoufalá byla. Vítěz snad všech žebříčků o nejhorší hru roku 2013 se samozřejmě pyšní i několika báječně stupidními sex scénami. Pro ukázku tak alespoň jedna z nich

 

Far Cry 3: Blood Dragon

Standalone dodatek k Far Cry 3, který si dělal srandu ze všech těch oldschoolových akčňáren z 80. let má pochopitelně sex scénu odpovídající celému stylu hry. Doporučujeme mrknout i na video, kde se dočkáte také geniálního postkoitálního dialogu. 

 

Silent Hill 2

Tohle možná nezapadá do typického stylu jiných sex scén tady – nakonec nejde o žádnou romanci, o srandu či marketingovou vložku, která bude dobře vypadat v traileru. Pyramid Head, který znásilňuje manekýnová monstra rozhodně není příjemný zážitek, na druhou stranu je to zatraceně silný moment hry, který stojí za připomenutí.

GTA: San Andreas

Co by to bylo za seznam sex scén, kdyby tady chybělo San Andreas a jeho slavný mod Hot Coffee, který způsobil nebohým pruderním Američanům nejeden šok. Přitom z dnešního pohledu to vypadá vlastně už docela směšně.

 

Dragon Age: Inquistion

Tahle sex scéna z Inquistion se autorům povedla a rozhodně si zaslouží svoje místo v našem seznamu. Ne snad, že by šlo o nějaký žhavý sex, ale je to zkrátka vtipně vymyšlená scénka. Navíc ceníme i možnost si to rozdat v pánské verzi s urostlým Iron Bullem! Každopádně i tady doporučujeme mrknout kompletně na celé video!

 

Heavy Rain

Heavy Rain byl vlastně celkem zajímavý nápad, který se pokusilo ještě vzkřísit Beyond: Two Souls, ale tak nějak doufáme, že tenhle trend QTE festu už tak nějak definitivně zdechnul.  Na druhou stranu nutno uznat, že interaktvní rozepínání zipů má možná i něco do sebe.

 

Zaklínač 3: Divoký hon

Náš seznam musí samozřejmě vyvrcholit (heh) u posledního Zaklínače. Ten totiž bere pomyslnou korunu vpravdě ujetým sexem na vycpaném jednorožci. Na druhou stranu, pokud to člověk srovná se scénou v God of War, je to vlastně ještě velmi vkusně vyvedené.

 

Tagy: prsa sex žebříček gify NSFW nahá prsa

Zdroje:  Archiv,YouTube