Twitch komunita zuří: Streamerka ukazovala prsa, vybudovala si popularitu a nyní s tím přestala.

Autor: Radek Smola

Co si budeme nalhávat. Každý z nás, včetně žen, se rádi díváme na hezké holky. O to je to lepší, když pak holky mají nejen co ukazovat, ale dokonce umí třeba mluvit a přináší na svět skutečný obsah. Streamerka Raihnbowkidz si založila pověst na tom, že je "boobie streamer".

Twitch komunita zuří: Streamerka ukazovala prsa, vybudovala si popularitu a nyní s tím přestala.

Fenomén boobie streamerek se nedávno rozjel natolik, že Twitch začal mít obavy o nezávadnost vysílání. Proto zpřísnil pravidla a brutálně přitvrdil u streamerů k dodržování pravidel. Ve streamech se nesmí objevit žádná explicitní nahota, velké vulgarismy, alkohol nebo kouření čehokoliv.

Rainhbowkidz patří mezi streamerky, která pravidla dodržovala; vybudovala si tak přes 4 miliónů zhlídnutí na Twitchi na základě chytré prezentace svého těla. Ze začátku to fungovalo dobře a dokonce se jí zájem o její vnady líbil. Postupem času ale komunita přerostla "v prasácké" výlevy. A tak se rozhodla s lákáním na svá prsa skončit.

"Uvědomila jsem si, že nejsem šťastná a nečiní mě šťastnou se na sebe dívat takto. Chci být schopná vystoupit před vás bez make-upu a nebýt za to terorizovaná. Chci být schopná si jeden den nevzít push-up podprsenku a hned nevidět od komunity hejty na chatu", vysvětluje mladá streamerka a pokračuje, že se bojí o svou kariéru.

1936194_536854143159687_3948632832896152171_n

"Mé streamy už ani nejsou o streamování League of Legends. O to mi ale především jde. Nejúspěšnější streamy jsou ty, kde skoro nic na sobě nemám a prakticky neřeším hru. A to se mi nelíbí."

Co na to říct? Podívejte se sami, jak se Raihnbowkidz připravovala na své streamy. Nebudete věřit, co všechno musela udělat, aby dotáhla svou podobu k dokonalosti. Nutno podotknout, že i bez make-upu a push-up podprsenky se jedná o krásnou ženu.

 

O to víc vás udiví reakce její komunity, kteří začínají nadávat, že je celou dobu tahá za nos. Pokud něco zatočí s psychikou ženy víc, tak už jen snad vytočené a výhružné emaily od naštvaných fanoušků. Postoji samozřejmě v redakci BOOOM fandíme! Dělají větší prsa ženu atraktivnější? Samozřejmě! Dělají větší prsa ženu úspěšnější v profesionálním komentování League of Legends? Ani omylem.

Twitch i YouTube se má ještě co učit po stránce přístupu streamování her od žen. Doufejme jen, že je nyní Raihnbowkidz šťastná a že bude stejně úspěšná i bez svých "virtuálně" nadměrných prsou.

Tagy: prsa Twitch youtube celebrity streamer boobie

Zdroje:  YouTube.com,Vlastní,Kotaku