Tvůrce erotického módu do hry The Sims 4 si přijde až na 100 000 Kč měsíčně

Autor: Zuzana Cinková

Když vývojáři povolí módy, tak většinou přijde první nudity mód. Ale některým to nestačí. Chtějí víc, chtějí něco peprnějšího. Jako třeba erotické módy. Zde je soubor erotických módů, jenž tvůrci vydělal hromadu peněz.

Tvůrce erotického módu do hry The Sims 4 si přijde až na 100 000 Kč měsíčně

Muž jménem Turbodriver strávil celý rok tím, že pracoval na erotickém módu jménem WickedWhims do The Sims 4. A rozhodně se mu to vyplatilo, protože teď vydělává dost slušné peníze. Založil si Patreon, kde jej podporuje přes tisíc nadšenců do The Sims 4 a průměrně si vydělá kolem 4000 dolarů měsíčně, což je více než 100 000 Kč.

sims mod

Tento neoficiální mód přidává do hry hromadu erotického obsahu jako například různé polohy spojené s určitými místy, výběr různých technik a další detaily jako skupinový sex, exhibicionismus či ruční práci.

  sims mod

V běžném nemódovaném The Sims 4 není při "woohoo" nic vidět, vše se odehrává pod dekou. Ale mód WickerWhim nenechává nic na fantazii. Ukazuje úplně vše. Jakmile se Turbodriver dostal do hledáčku komunity, tak ho začali vyhledávat podivní lidé a psát mu konkrétní požadavky co konkrétně přidat. Říká, že jej to dost vyděsilo, protože některé věci byly opravdu děsivé a rozhodně jej nezajímaly sexuální požadavky jiných lidí. Ale i tak jeho mód obsahuje spoustu podivností. A povoluje spoustu věcí, sex se stejným pohlavím, duchy a sourozenci nevyjímaje, jediným omezením je sex s dětmi. Co se nám to z nevinného The Sims 4 stalo?

  sims mod

sims mod

 

Tagy: sex erotika the sims 4 wickedwhims

Zdroje:  http://www.loverslab.com