Trollové brání ostatním hrát The Division. Stojí jednoduše ve dveřích a nikoho nepouští.

Autor: Radek Smola

Internetem prolítla dnes odpoledne zpráva velmi komického charakteru. Ukázalo se, že nová hra od problematického Ubisoftu má opět problémy. Tentokrát za to mohou přímo hráči a výjimečně se nejedná o bug. Nikdo z vývojářů evidentně nečekal, že by hráči zůstali stát ve dveřích.

Trollové brání ostatním hrát The Division. Stojí jednoduše ve dveřích a nikoho nepouští.

Na problém upozornil server Eurogamer, když jeden z jejich redaktorů měl problém dokončit misi kvůli stojícím lidem ve dveřích. Trollové jsou prostě úžasní a najdou si vždycky nějakou cestu, jak hráče pořádně potrápit.

14574311383

Těžko říct, jak se Ubisoft zachová a jak rychle na tento nedostatek zareagují vývojáři. Pokud spustíte The Division, hra vás automaticky hodí do místnosti, kde začnete příběh. Problém je, že už v dané místnosti se mohou normálně hráči pohybovat a online spolu komunikovat.

Však podívejte se na celý trapas v následujícím videu.

Existuje proti tomu nějaká obrana? Jak se ukázalo, tak ano. Pokud dostatečně dlouho míříte za postavu, která vám brání v průchodu, hra nějakým způsobem uvolní model a postava jím projde.

Vývojáři nemají zrovna dobrý den. Objevilo se plno chyb, které původní betaverze neměla a ještě navíc spadly servery. Když se daří, tak se daří. Tak snad už jen držet palce, ať se vše brzy vyřeší.

Tagy: trolling bugy Ubisoft The Division Tom Clancy's

Zdroje:  Kotaku, Eurogamer.net