Tři naprosto neuvěřitelně drahé sběratelské edice her

Autor: Zuzana Cinková

Automobil, plastická operace nebo dům, to vše může být součástí naprosto absurdně drahých herních sběratelských edic. Pokud byste chtěli všechny níže vypsané, tak si připravte minimálně 37 miliónů korun.

Tři naprosto neuvěřitelně drahé sběratelské edice her

GRID 2: Mono Edition

Nevím, jak moc fajnoví sběratelé jste, ale tohle není edice pro každého. Nejen proto, že se jí vydalo pouze po jednom kuse, ale i protože si ji nekoupíte za peníze, které jste dostali za vysvědčení od babičky. Prodávala se za £ 125,000, což je v přepočtu něco málo přes 4 miliony korun. To už dokáže trochu narušit rozpočet.

Co je vlastně na Mono Edici tak drahého? Je to závodní helma, závodní dres včetně bot a rukavic, hra na Playstation 3. Jo a závodní auto.

Edice obsahovala závodní auto BAC Mono supercar, samozřejmě plně funkční. Dokáže dosáhnout rychlosti až 273 km/h a z nuly na sto za krásné 2,8 sekundy.

A pokud vás to zajímá, tak edice byla opravdu prodána a to Deadmau5, hudebnímu skladateli, který je milovníkem závodních her.

  ad

Dying Light: My Apocalypse Edition

Už jste si někdy něco koupili a dostali jste k tomu dům? Celkem slušný doplněk ke hře, co říkáte? A to ne obyčejný dům, ale zombie house, jenž je několika patrový, s mnoha místnostmi a ideální na víkendové akce s přáteli.

K tomu dostanete lekce parkouru, hraní s vývojáři, výlet do Techlandu v Polsku, přístroj pro noční vidění, čtyři podepsané hry, brandovaná sluchátka, zombie figurku v životní velikosti a svůj obličej ve hře. A to pouze za $386 000, tedy 9 milionů českých korun. Za pusu. Takže se není čemu divit, že se stále neprodala, takže pokud máte chuť utratit pár korunek z prasátka, tak zde je odkaz na obchod.

  DyingLightApocalypse

Saints Row IV Super Dangerous Wad Wad’ Edition

Saints Row IV je poněkud šílená hra, takže je jasné, že sběratelská edice musí být poněkud extravagantní a přehnaná.

Stačí se podívat na obsah celé edice. Lamborghini Gallardo, Toyota Prius, replika Dub-Step zbraně v životní velikosti, zážitkový výcvik se záchranou rukojmích, špionážní výcvik, výlet do Dubaje a Washingtonu, plastickou operaci a lístek na vesmírný výlet Virgil Galactic. A to vše za milion dolarů, tedy 24 milionů korun. Wow.

Přijde nám obsah edice poněkud absurdní, protože když si sečtete cenu všech položek, které ze sběratelky získáte, tak zjistíte, že vše dosahuje maximálně $600 000, což znamená, že $400 000 prostě vyhodíte z okna. Tuhle sběratelku si může koupit jen velmi extravagantní člověk nebo úplný hlupák. 

Saints-Row-IV-Million-Dollar-Package