Spider-Man je nyní miláčkem internetu! Podívejte se na nejlepší reakce po odhalení jeho návratu.

Autor: Radek Smola

Ve světě univerza Marvelu existuje jen jeden hrdina, který si dovolí postavit proti Kapitánovi Amerika. Tím je Tony Stark coby slavný Iron-Man. Jenže je tady zřejmě jeden ještě více drzejší týpek Peter Parker. V připravovaném filmu Kapitán Amerika: Občanská válka svede Spider-Man větší roli, než jsme čekali.

Spider-Man je nyní miláčkem internetu! Podívejte se na nejlepší reakce po odhalení jeho návratu.

Pokud jste ještě neviděli trailer pro nadcházející film Captain America: Občanská válka, možná je na čase. Internetem se již prohnala dříve zpráva, že Marvel získal zpět licenci pro Spider-Mana od SONY. A konečně zde máme video, které jeho přítomnost mezi Avengery potvrdilo.

YouTube kanál VS GAG celý trailer oslavil poněkud po svém. Postupem času se ale k nim přidali další fanoušci superhrdinských filmů.

Nesmíme zapomenout na tento skvělý porovnávací obrázek. Marvel designéři budou mít ještě co opravovat, aby nový Spider-Man vypadal nejen dobře, ale byl i uvěřitelný co se týče anatomie.

spidey-metrics

Nová adaptace Spider-Mana v univerzu Marvelu se zabývá 19 letým Peterem Parkerem. Když vyšly původní filmy z produkce SONY, jednalo se o herce daleko starší. Vzhledem k tomu, jak staré řízky jsou všichni z Avengers, očekáváme nálož naprosté asertivity a mladé naivity. Kdo jiný by si mohl dovolit vzít Kapitánovi Amerika jeho skvělý štít?

  lookatme

A pokud by vás zajímala reakce koček. I ony mají na Spider-Mana spadeno. Dle pohledů, on na ně taky.

Tak teď už jen počkat na 5. května, kdy se k nám film dostane do kin.

Tagy: superhrdinové Spider-Man meme

Zdroje:  Vlastní,Dorkly