Sobotní cosplay: epický cosplay Uriel z Darksiders II

Autor: Alžběta Trojanová

Darksiders II byla taková příjemná odpočinková rubačka, která bohužel nezískala tolik pozornosti, jakou by si zasloužila. Naštěstí v poslední době ji začínají oceňovat alespoň cosplayeři.

Sobotní cosplay: epický cosplay Uriel z Darksiders II

Pátek jsme to sice nestihli, ale to neznamená, že bychom vás připravili o pravidelnou rubriku věnovanou cosplayi! Dneska se podíváme na kostým anděla Uriel z Darksiders II, který si připravila cosplayerka Ashari z Montrealu.

Ashari podobně jako většina cosplayerů začínala spíše s jednoduššími kostýmy inspirovanými mangou a anime. Postupně se ale seznamovala s tutoriály od dnes už legendární Kamui (na její stránky můžete mrknout zde) a kostýmy začala dělat stále složitější a epičtější.

Uriel je pak vrcholná ukázka její práce. Tenhle kostým si zaslouží skutečně veškerou chválu. Brnění je vytvořené z Worbly - což je speciální termoplast, který stačí zahřát a vytvarovat do požadované podoby -  po vychladnutí totiž zatvrdne. Křídla jsou pak ze speciální pěny, která ve tmě svítí - stejně jako v případě herní verze.

Nezapomeňte se také pro víc fotek a další cosplay podívat také na facebookové stránky Ashari.

Tagy: páteční cosplay cosplay o den později darksiders epický

Zdroje:  Reddit,facebook.com/ashecosplays