Skvělý simulátor rodičovství – jako mimčo se snažíte za každou cenu se zabít, jako rodič mu v tom naopak musíte zabránit

Autor: Alžběta Trojanová

Na Steam Greanlightu je právě naprosto ujetá hra, která perfektně vystihuje novopečené rodičovství. Protože kdo se kdy setkal s miminem, moc dobře ví, že tyhle stvoření mají jen jeden cíl: nechat se zabít!

Skvělý simulátor rodičovství – jako mimčo se snažíte za každou cenu se zabít, jako rodič mu v tom naopak musíte zabránit

Hra Who's Your Daddy je momentálně v alfa fázi, ale můžete si ji zadarmo stáhnout a vyzkoušet. Samotný princip je pak jednoduchý. Dva hráči stojí proti sobě. Zatímco jeden hraje za miminko, druhý za bezradného otce.

Jako otec musíte zabezpečit dům – máte několik možností, jak to udělat. Zakrýt elektrické zásuvky, zamknout šuplíky, poschovávat prášky. Když ještě zvládnete věci jako je třeba výměna baterie v požárním hlásiči a podobně, můžete dostat bonusy, co vám pomohou při péči o vaši ratolest. Můžete tak vidět skrz zdi, zobrazit zdraví, nebo se stát neviditelným a podobně.  

 

Jako dítě je plán jasný – zabít se. Ať už jde o strkání vidliček do zásuvek, utopení se v nehlídané vaně nebo třeba upečení v troubě. Je to jasné. Zodpovědnost žádná, jen čistě sebevražedný pud!

Technická kvalita i provedení je sice nic moc, ale nápad nám přijde úžasný! Co na tuhle hru říkáte vy?