Reaper a Genji - dva dokonalé cosplaye z Overwatch

Autor: Zuzana Cinková

Overwatch teď frčí, že jo a my tomuto šílenství také propadli a neustále šmejdíme po netu, abychom našli zajímavosti a informace. A narazili jsme na dva úžasné cosplaye, které s vámi musíme sdílet.

Reaper a Genji - dva dokonalé cosplaye z Overwatch

Frederik Just je začínající cosplayer z Osla. Ale úroveň jeho prvního cosplay tomu rozhodně neodpovídá. Podívejte se sami na jeho oblek Genjiho, věřili byste tomu, že je to jeho první? Naprosto neuvěřitelná práce s diodami, úžasná zbroj, prostě jako kdyby právě vylezl ze hry. Když se podívám na můj první cosplay, tak se ve srovnání s tímto od Frederika těžce stydím. Pěkně mu lajkněte facebookovou stránku nebo Instagram, abyste tohoto talentovaného umělce podpořili!

ow cosplay

ow cosplay

ow cosplay

Druhým dnešním cosplayem je cosplay Reapera. Je prací dvou pánů z Polska a to Michała Gwiazdy a Radosława Sierpowskeho. Všechno začalo tak, že Michał z nudy vytvořil jednoduchou helmu z kartonu a tak se mu to zalíbilo, že začal dělat i mnohem složitější věci, do kterých zapojil i svého kamaráda Radosława, oba tomu naprosto propadli. Reaper je jedním z jejich mnoha skvělých kostýmů, pokud zajdete na jejich facebookovou stránku, tak se určitě mrkněte na Adama Jensena z Deus Ex nebo Thanatose ze Smite.

Na poslední fotce můžete vidět Reapera se skinem Plague Doktor, jenž vytvořil jeden z nejlepších českých cosplayerů Ali Cosplay, ale bohužel vám nemůžeme ukázat více, protože ještě nemá oficiální fotky. Ale slibujeme, že to napravíme, až něco vypustí do světa.

ow cosplay

ow cosplay

ow cosplay

ow cosplay

Tagy: online akční multiplayer FPS kooperace cosplay overwatch genji reaper

Zdroje:  https://www.facebook.com/justcosplayandprop,https://www.facebook.com/AlicosplayCZ,https://www.facebook.com/CraftsOfTwo