Původní duo Smosh se rozpadlo - Anthony Padilla odchází

Autor: Zuzana Cinková

Pokud sledujete Smosh, tak víte, že se ve videích Anthony vyskytoval již zřídka. A už je známo proč. Anthony Padilla se rozhodl opustit jeden z nejsledovanějších kanálů světa, jenž založil společně se svým nejlepším přítelem Ianem Hecoxem.

Původní duo Smosh se rozpadlo - Anthony Padilla odchází

Anthony již nějakou dobu zvažoval odchod, protože se Smosh stal součástí větší mediální společnosti a všechna kreativní rozhodnutí musela být schválena, což se Anthonymu nezamlouvalo, protože se cítil omezován ve svých nápadech. Podle jeho slov bylo nejtěžší říct to svému kolegovi a nejlepšímu příteli Ianu Hecoxovi, ale prý to na jejich kamarádství nic nemění.

A co chystá dál? Rozhodně se hodlá dvakrát týdně věnovat svému osobnímu YouTube kanálu, kde sice nemá takovou sledovanost jako na Smosh, ale sám řekl, že mu o čísla nejde. Kanál se dost liší od jeho předchozí tvorby, věnuje se tam cestování se svou partnerkou Miel, osobním vlogů a tématickým videím, zaměřeným hlavně na boj se záchvaty paniky, které ho trápí celý život.

Kanál Smosh bude muset fungovat i bez druhého nejdůležitějšího člena, protože jej aktuálně sleduje téměř 23 milionů odběratelů. Snad to zvládnou i bez Anthonyho, ale řekněme si na rovinu, že nez něj to bude hodně těžké.

Oficiální vyjádření kanálu Smosh:

Oznámení na Anthonyho osobním kanále: