Pokémon spodní prádlo? Nyní s oficiální licencí!

Autor: Zuzana Cinková

Spodního prádla s tématem Pokémon najdete na trhu neuvěřitelné množství. Kalhotky s Bulbasaurem, podprsenky s Pokébally, to jsou ta nejčastější témata, jež můžete na internetu potkat. Ovšem pokud dáte na značku, tak budete zklamáni, protože ani jeden z těchto výrobků není oficiální produkt Nintenda. Ale to se již brzy změní, protože byla představena první licencovaná značka spodního prádla a doplňků s tématikou Pokémon.

Pokémon spodní prádlo? Nyní s oficiální licencí!

Představujeme vám novou kolekci spodního prádla Pokémon vytvořenou pro Yummy Mart a navrženou společností Peach John, jenž získala oficiální licenci. Ale bohužel zatím bez možnosti zakoupení.

cpc0al1egwrlbs6xklre

Z prvních obrázků nás zaujala podprsenka a kalhotky tvořené ze spousty malých plyšových Pikachu, což je velmi roztomilé, ale rozhodně ne praktické, protože něco takového se špatně nosí pod běžným oblečením. Ale móda je móda.

Pokemon lingerie

Naštěstí značka představila i praktičtější kousky jako ručníky, pyžama a další spodní prádlo s motivem animovaných zvířátek či Pokéballů. V Japonsku si oblečení budou moci zakoupit již 20. dubna a nebojíme se tvrdit, že to bude rozhodně trhák. Protože prostě Japonsko.

Pokemon lingerie

Tagy: Japonsko spodní prádlo pokemon pikachu

Zdroje:  http://www.peachjohn.co.jp/