Podívejte se na vítězné podmořské světy z Minecraftu

Autor: Alžběta Trojanová

Na stránce PlanetMinecraft.com probíhala přes léto soutěž o nejkrásnější podmořský svět postavený v Minecraftu. Do soutěže se přihlásilo přes 120 účastníků a některé kousky opravdu stály za to. Přinášíme tak galerii prvních tří.

Podívejte se na vítězné podmořské světy z Minecraftu

Je to už jedenáctá tematická soutěž na webu Planet Minecraft - přičemž zadání bylo tentokrát jasné - podmořské světy. Výtvory se hodnotily podle originality, provedení a celkové prezentace. Tvůrci si museli stáhnout základní mapu - pro všechny stejnou a na ní postupně vytvářet svoje kousky. Pravidla pak mluvila jasně - žádné texture packy třetích stran!

Na třetím místě skončili Echoes from The Deep od MysticAbsents, které předvádí podmořské město ve stylu Atlantidy, které v zoufalé snaze odvrátit útok od podmořských pirátů, povolalo na pomoc mořskou bohyni Mermaliu.

 

Druhé místo obsadila Xephira od Pandoras_Blocks - starým Řeckem a renesancí inspirované město, kde nechybí ani řada mořských potvor nesčetných tvarů. Samotný příběh k městu navazuje na předchozí soutěžní příspěvek od  Pandoras_Blocks a dál ho rozšiřuje.

 

Vítězství si ale nakonec odnesl BlockWorks s projektem Deap Sea. Na rozdíl od předchozích dvou kousků, tohle není žádná klasická variace na Atlantidu - tohle je plnohodnotné mimozemské město temného hlubokého oceánu. NA projektu pak pracovalo 9 lidí po dobu 6 dní. Tak co? Také byste to zvládli?

 

Na další soutěžící se můžete podívat na stránkách PlanetMinecraft.com.

Tagy: soutěž Minecraft nejlepší mapa podmořské světy

Zdroje:  planetminecraft.com