PewDiePie je závislý na pervitinu a lidé si kvůli němu pálí kůži jako projev solidarity

Autor: Radek Smola

Nevěříte? Dobře děláte! Ve skutečnosti jde totiž o hoax, který se snažili rozšířit uživatelé serveru 4chan. Naštěstí neúspěšně.

PewDiePie je závislý na pervitinu a lidé si kvůli němu pálí kůži jako projev solidarity

Svátek Halloween se rozhodli na 4chanu oslavit tím, že rozšíří nějakou tu poplašnou zprávu, která se bude týkat PewDiePie. Pro 4chan nic neobvyklého. Tady trolling dosahuje naprosto nové úrovně. Mezi návrhy tak byly takové nápady jako zvěsti o tom, že Pewds umřel, či že jeho bratr týrá zvířata.

Nakonec se ale všichni společně dohodli, že nejlepší bude, když rozhlásí zprávu o tom, že PewDiePie byl zatčen za držení pervitinu. Jako projev solidarity tak chtěli rozjet twitterovou kampaň #Burn4Pewds, kde by lidé posílali fotky spálenin od cigaret.

pewdiepie

Podobnou věc na 4chanu rozjeli už dříve. Tehdy podobnou zprávu vypustili o Justinu Bieberovi a rozjeli kampaň #cuttingforbieber. Lidé pak měli posílat fotky svých řezných zranění, jako známku toho, že stojí za svým idolem.  Tehdy tomu ovšem lidi skutečně naletěli. I když je pak celá falešná kampaň dva roky stará, stejně najdete na Twitteru nové obrázky řezných zranění s tímhle hashtagem.

pewdiepie

Každopádně naštěstí #Burn4Pewds se zatím zdá, že je spíš imunní vůči masovému používání. Řadě lidí se nechce věřit, že by PewDiePie skutečně ujížděl na drogách, a pokud ano, nikomu se nechce pálit. Naštěstí. Doufejme, že to tak i zůstane!

Tagy: pervitin YouTube hoax drogy pewdiepie meth

Zdroje:  superfame.com