PewDiePie čelí výhružkám smrtí - všechno kvůli jednomu videu

Autor: Alžběta Trojanová

PewDiePie natočil video, kde si dělá srandu ze svých kolegů. Protože ale fanoušci na celém světě fungují úplně stejně, píchnul tím do vosího hnízda - teď mu chodí výhružky smrtí!

PewDiePie čelí výhružkám smrtí - všechno kvůli jednomu videu

PewDiePie natočil video s názvem It’s Just a Prank Bro,ve kterém si dělá srandu ze všech těch nevhodných vtípků a srandiček, které ale vlastně nejsou vůbec vtipné - naopak často až za hranou. Tím, že to někdo natočí na video a na konci prohlásí, že jde jenom o nevinný prank, se nic nemění.

 

Tohle téma je mezi internetovými komiky poměrně oblíbené - a zcela upřímně, viděli jsme ho už i lépe zpracované. Ale to už je spíš jen otázka, co preferujete. Každopádně Pewdsovi se rozhodně musí nechat odvaha. Na rozdíl od ostatních si totiž dost jmenovitě rýpnul do konkrétních youtuberů. Na konci videa totiž můžete vidět seznam jednotlivých kanálů. Nechybí mezi nimi BFvsGF, Roman Atwood a další.

pewdiepie

pewdiepie

pewdiepie

Jak se zdá, fanouškům se tohle nelíbilo. Především ti od Romana jsou hodně naštvaní a posílají Pewdsovi zprávy…doslova naplněné nenávistí. Fanoušci PewDiePie se ho naopak snaží zase bránit. No, zkrátka klasická válka mezi fanoušky youtuberů, co známe i z české scény.  Je ale zase hezky vidět, že je jedno z jaké části světa jste, protože všude je to stejné.