Pět překvapení od vývojářů, které můžete najít ve hře The Division

Autor: Zuzana Cinková

Tom Clancy's: The Division teď hraje téměř každý. A to má za následek to, že se začaly objevovat první easter eggy, aneb tajemné překvapení od vývojářů, jenž odhalí pouze velmi všímaví hráči. My vám našli pět nejzajímavějších a určitě počítejte s tím, že to není konečné číslo. Připomeneme jen to, že poslední easter egg z Assassin's Creed Unity byl odhalen až po roce od vydání hry, takže jsme zvědaví, na co všechno zajímavého ještě narazíme.

Pět překvapení od vývojářů, které můžete najít ve hře The Division

Zasněžený New York dokáže skrývat spoustu tajemství, vy je můžete odhalit, když víte kde hledat. Představujeme vám pět easter eggů ze hry The Division, na které jste třeba zatím vůbec nepřišli. A některé jste mohli najít již v beta verzi hry.

1. Pokud vám něco říká Breaking Bad, tak to budete znát jména Jesse Pinkman a Walter White. Najdete je totiž i v The Division.

yamhvkvs4hvjapwlp7xa

 2. Ubisoft si ve hře vytvořil vlastní kanceláře. Najdete tam zdi vyzdobené ve stylu her Grow Home a For Honor.

3. Říká vám něco Adventure Time? Tento oblíbený seriál se dostal až na zeď virtuálního New Yorku.

xvrnytrdngnzsbmbhmpr

4. Znáte slavnou scénu ze zábavné show Mr. Bean, kdy si hlavní postava koupí křeslo, ale protože má malé auto, tak si jej umístí na střechu automobilu, na které si sedne a řídí přímo ze střechy? Mr. Beana potkáte v The Division i s jeho autem.

uxxofnfxupu54dnlgltz

Originální scéna ze seriálu:

odlhd06kjpug9t5muzlb

5. Pokud najdete na zemi nunchucky a pizzu, co vás první napadne? Ninja Želvy! Teda aspoň nás nenapravitelné nerdy. A když jsme ve hře pizzu a nunchucky na podlaze objevili, tak nám bylo jasné kam vývojáři míří.

Tagy: easter eggy The Division

Zdroje:  Reddit