Pět měsíců trvalo hráčům objevit 3D mód v Prison Architect! Sami tvůrci hry byli zaskočeni.

Autor: Radek Smola

Celkem kuriózní easter egg se povedlo ukrýt studiu Introversion do jejich oblíbeného simulátoru věznice Prison Architect. Hra sama o sobě vypadá, že je celá zpracovaná ve 2D. Nakonec je vše ale úplně jinak. Hru lze jednoduše přepnout do 3D. Jakmile na to hráč z kanálu TheLogical Lowdown přišel, strhla se totální lavina úděsu.

Pět měsíců trvalo hráčům objevit 3D mód v Prison Architect! Sami tvůrci hry byli zaskočeni.

Kdo by si kdy tipnul, že Prison Architect dostane 3D mód. Jak však podotknuli sami vývojáři, ten ho už více jak 5 měsíců má. Tajně ho ukryli do menu Extras pod dvě písmenka "TT". Když na ně kliknete, hra se okamžitě přepne plně do 3D. Nejvtipnější je přitom samotná reakce vývojářů.

prison2

Mód sám o sobě je nedodělaný. Některé modely chybí napozicovat a proto lze říci, že bylo zatím v dobrém zájmu vývojářů na to neupozorňovat. Hráči jsou ale dychtiví a tak šťourali nos do souborů se hrou a nakonec zjistili, že hra obsahuje 3D modely. YouTubera TheLogical Lowdown to tolik nastartovalo, že začal pátrat. Při jednom odpoledni tak náhodou kliknul v menu na "TT" symbol a bylo vymalováno! Sami se můžete podívat na jeho reakci.

Tagy: vězení 3D mod easter egg

Zdroje:  YouTube.com,Twitter,Kotaku