Nový trend: oblékněte svoje zvířátko do cosplay kostýmu

Autor: Alžběta Trojanová

Cosplay frčí. A to nejenom u lidí, ale v poslední době také u zvířátek. Pojďte se tak s námi mrknout na to, jak to vypadá, když oháknete svojí kočičku, pejska nebo králíčka.

Nový trend: oblékněte svoje zvířátko do cosplay kostýmu

Zvířecí cosplay má jednu výhodu - nemusí být tak brutálně drahý, jako v případě kostýmů pro dospělé. Další výhodou je i skutečnost, že domácí mazlíčci jsou tak nějak od přírody roztomilí. Je tak jedno, jak moc propracovaný kostým je, protože jediné reakce, které se mu dostanou, je povzdech: "awww!"

pet cosplay

Zvířátka se pak do kostýmu dají oblékat napříč všemi druhy - kočičkami počínaje a želvami konče. A ve skutečnosti to dokáže být i vcelku výnosný byznys. Příkladem může být Mr.TVCow. Ten na svém Youtube kanále přišel loni s videem roztomilých asasínských koťátek (video najdete zde) - letos narukoval s magickým králíčkem k mobilní hře Forsaken World Mobile v rámci domluvené spolupráce.

 

Pokud vás celý tenhle fenomén zaujal, určitě si nenechte ujít galerii těch nejroztomilejších zvířátek v kostýmech. Jenom varujeme dopředu, je to až nebezpečně sladké!