Nová videa na chystaný animáč od DC jsou solidní základ pro dětské trauma

Autor: Alžběta Trojanová

Batman jako upír, Superman jako syn Zoda a další – přesně to slibuje nově chystaný animovaný film Justice League: Gods and Monsters. Ten vyjde v půlce prázdnin, ale už teď se můžete podívat na malou ochutnávku. A je to zatracený masakr!

Nová videa na chystaný animáč od DC jsou solidní základ pro dětské trauma

Když je něco animované, ještě to neznamená, že je to určené pro děti (ostatně diváci hentai produkce by mohli vyprávět). A jak se zdá, přesně to bude i případ chystaného filmu Justice League: Gods and Monsters. Tedy ne žebychom se tu dočkali nějaké chapadlové akce... ale... no, však uvidíte sami

Ve výsledku stačí už jen úvodní premisa. Superman je ve skutečnosti syn Generála Zoda (tedy dle klasického kánonu úhlavního nepřítele Clarka Kenta), kterého vychovali mexičtí přistěhovalci. Batman je Kirk Langstrom (tedy jeden z úhlavních nepřátel Batmana), který se pokusil svojí rakovinu vyléčit tím, že se z něj stal de facto upír. A nakonec je tu Wonder Woman. Tou také není Diana, jak káže klasický příběh, ale Bekka, což je new goďanka a manželka Oriona (dobře, dobře, tady už trochu zabředáváme do divných komiksových vod, které u nás stejně nikdo běžně moc nezdá). Zkrátka a dobře celá Justice League je snůška podivných existencí. Jak ale ukazují první videa, autoři se toho rozhodli využít na plno.

 

Videa slouží jako jistá předpremiéra k filmu samotnému, přičemž momentálně jsou venku dvě. Ty představují Batmana a Supermana. Wonder Woman na svoje video ještě čeká. Po prvních dvou jsme ale zatraceně zvědaví. Nakonec zabíjení dětí, usekané hlavy, mučení... Tohle je hodně brutální verze DC univerza. Ne pro každého – každopádně tvůrci maji naši pozornost!