Nejkrutější atrakce v RollerCoaster Tycoon stála návštěvníky desítky let života

Autor: Alžběta Trojanová

Ale byznys funguje dál!

Nejkrutější atrakce v RollerCoaster Tycoon stála návštěvníky desítky let života

Tohle je další skvělá ukázka toho, že meze lidské kreativitě se nekladou. Hlavně pokud jde o to vymyslet jak někoho pořádně potrápit.

tycoon

Uživatel RogueLeader23 se na Imguru pochlubil se svým šíleným projektem – v rámci RollerCoaster Tycoon postavil obrovské spletité bludiště. In-game hodin mu stavba zabrala 20 let, v reálu něco kolem 14 hodin. Výsledek je každopádně dokonalá past.

tycoon

Umělá inteligence si naprosto neví rady. A tak například nebohá Beverley P strávila v parku už neuvěřitelných 55 let. Stále nenašla cestu ven. Stále bloudí, hladová a opuštěná. Spolu s ní pak dalších 200 nebožáků. Někteří se dostali k prvnímu checkpointu, jiní dokonce i ke druhému. Ještě ale nikdo nenašel cestu ke třetímu, natož pak čtvrtému nebo pátému checkpointu. O cestě ven ani nemluvíme.

tycoon

Zkrátka tohle je skvělá past na umělou inteligenci. Uživatel RogueLeader23 přislíbil, že přinese update po sto letech. Každopádně jsme zvědaví. Nakonec za dobu svého provozu park prodal na 4000 deštníků a prošlo jím na 2000 zákazníků. Takže asi všechno funguje jak má. To, že se nikdo z bludiště zatím nevrátil asi nikoho ani moc netrápí.