Nejdražší Pokémon hodinky na světě stojí téměř sedm milionů korun

Autor: Zuzana Cinková

Všichni máme rádi swag a Pokémoni jsou teď v kurzu. Tak co si udělat radost pěknými a kvalitními hodinkami? Teda pokud máte sedm miliónů navíc, protože tolik se za parádu platí.

Nejdražší Pokémon hodinky na světě stojí téměř sedm milionů korun

Pokémoni se na ciferníku poněkud mačkají, jako by autor chtěl dát místo co nejvíce Pokémonům naráz, ale zas si tam každý najde aspoň jednoho z těch svých oblíbených. Pokémoni jsou samozřejmě ručně malovaní a hodinky mají laserové gravírování. Rozhodně si můžete být jisti, že za cenu rodinného domu v Praze dostanete kvalitní stroj, jenž neumí nic jiného než ukazovat čas. Jsou vyrobeny velmi slavným hodinářem Romainem Jeromem. Ten dělal například i hodinky, které obsahovaly materiál ze nechvalně slavné lodě Titanic.

  pokemon hodinky

Spousta lidí si myslí, že jsou hodinky ošklivé, ale nám se líbí. Bohužel nemáme sedm miliónů po kapsách navíc. Umělec vytvořil i jiné, mnohem levnější Pokémon hodinky a to s motivem Pikachu, které jsou mnohem levnější a na pohled roztomilejší. Na jeho shopu naleznete i další zajímavé motivy hodinek, jako například Super Mario či Space Invaders.

pokemon hodinky

Tagy: hodinky pokemon drahe 7 milionu

Zdroje:  http://www.romainjerome.ch/stores/