Mod do Fallout New Vegas ve stylu Five Nights at Freddy's vypadá fantasticky!

Autor: Alžběta Trojanová

Pokud máte rádi hororové hry, tohle vypadá jako zatraceně zábavný mod a je úplně jedno, jestli vám leze FNAF krkem, nebo ne.

Mod do Fallout New Vegas ve stylu Five Nights at Freddy's vypadá fantasticky!

Five Nights at Vault 5 zcela jasně našlo inspiraci v indie hitu Five Nights at Freddy's. I tady je vaším cílem překonat pět nocí - ovšem místo staré pizzerie navštívíte opuštěný Vault 5. Ten má jako své obyvatele naštvané roboty, kteří pokud vás najdou, tak vás jednoduše zabijí.

Na rozdíl od původního FNAF ale nesedíte jen v jedné místnosti a nehlídáte všechno jen pomocí kamer. Tady se můžete hýbat. Kupodivu to ale nijak neubírá na strašidelnosti. Vlastně si myslíme, že skoro naopak. Five Nights at Vault 5 je tak vlastně taková strašidelná verze hry na schovávanou.

 Aby to ale nebylo tak jednoduché - kromě plížení se za roboty a schovávání se za rohy, musíte také rychle vypínat i terminály, které oznamují vaší přítomnost. Pokud tak neuděláte v časovém limitu, je konec.

5 nights at vault 5

Další zajímavou funkcí je i možnost zavírat robotům před nosem dveře. Problém je, že taková činnost vám přidá na radiaci - je tak třeba pečlivě rozmyslet, kdy tuhle funkci spustit. A to je vše. Pak už jen přežít všech pět dní.

Zní to naprosto parádně! Pokud si chcete mod sami zahrát, stačí mít Fallout New Vegas a navštívit nexus.

5 nights at vault 5