Livestream, který pobavil českou YouTube scénu

Autor: Radek Smola

Ve středu se po sociálních sítích začal jako virus šířit livestream youtubera Ikaro, na který se přišla podívat téměř celá česká YouTube scéna. Řekneme vám jen, že bychom nechtěli být v jeho kůži.

Livestream, který pobavil českou YouTube scénu

Když Ikaro večer pustil livestream (již byl odstraněn, zde jen krátká ukázka), tak netušil, že jej v jednu dobu bude sledovat více než tři tisíce lidí najednou. Jeho původním plánem bylo pustit si hru Counter Strike: Global Offensive na Twitchi, hrát a přitom popíjet alkoholické nápoje. Ale ve chvíli, kdy pustil do živého vysílání písničku od One Direction, tak jej Twitch zablokoval (což tvrdil Ikaro). To jej natolik rozzuřilo, že se rozhodl přesunout stream na YouTube a pořádně se vyvztekat. A tam se do něj opřeli fanoušci. Ale pojďme si vysvětlit, proč se to vlastně stalo.

Ikaro patří mezi tvůrce, kteří jezdí na kempy pro youtubery jako instruktor a učí děti jak točit, stříhat a všeobecně vytvářet videa. A tam udělal velkou chybu. Smazal všechna videa jinému tvůrci, který se zapomněl odhlásit. Dva roky tvorby zmizely YouTuberovi Freescootovi během chvilky a ten chtěl celou věc předat policii, protože mu začal ucházet zisk z videí. Naštěstí mu byla YouTubem veškerá tvorba navrácena a Ikaro si užil pouze internetové ostudy.

Na YouTube livestreamu to psychicky nevydržel a rozbrečel se, když se do něj pustila komunita a to jen přilákalo další sledující. Jeho podnapilý stav všechno jen zhoršoval. Přišli se na něj podívat snad všechny hvězdy české YouTube scény, jako například GoGoManTV, Naprosto Retardovaný, Fallenka či samotný Freescoot. Dokonce se mu spousta lidí volalo a snažilo se jej přesvědčovat, aby stream vypnul a neztrapňoval se ještě víc, ale nemělo to žádný efekt. Ikaro streamoval tři hodiny a během té doby si stihl udělat pořádnou ostudu.

Téměř celý stream probrečel...

4

...všem neustále dokazoval, že je Kanaďan, protože má tetování kanadského listu...

kanadan

...vztekal se nad tím, že ho nikdo nemá rád a že ho chtějí všichni zmlátit nebo zabít....

  kluk2

... dával důkaz o tom, že má holku...

kluk

...a nakonec poslal celé Česko do kytek.

ripczech

A to dělal pořád dokola a dokola a dokola... že by definice šílenství?

B8Z5sXq

Tagy: ostuda bizár youtubeři

Zdroje:  Vlastní