Letošní léto nepřeje vztahům českých YouTuberů

Autor: Zuzana Cinková

Dva vztahy má na svědomí letošní léto mezi hvězdami českého YouTube. Láska mezi Johny Machette a Gabrielle Hecl je ta tam a Tery Blitzen a Zdeněk Piškula to také zabalili.

Letošní léto nepřeje vztahům českých YouTuberů

Patnáctiletá YouTuberka Tereza Hodanová, známá pod přezdívkou Teri Blitzen a sedmnáctiletý herec Zdeněk Piškula byli zamilovaným párem zhruba půl roku. A pak to přišlo jako rána z čistého nebe, Teri oznámila na svém fanouškovském Facebooku, že je se Zdendou konec. 

teri_rozchod

Nakonec se vyjádřil i Zdenda, prý jsou kamarádi a v pohodě.

teri_piskula

A začaly vznikat všemožné teorie, proč se takový úžasný pár rozešel. Nejvíc internetem proletěla informace, že je to kvůli jistému Martinovi z kanálu Jmenuju Se Martin (o kterém Tery píše v příspěvku výše), který s Teri natočil girlfriend tag, ale nakonec se ukázalo, že to byl jen vtip. S kým aktuálně Teri randí, to je věcí neznámou, ale fanoušci ji bohužel nedají klid a do nekonečna to řeší a rozebírají. Například její status z dnešního dne vyvolal bouřlivé diskuze.

spekulace_teri

Zde naleznete vyjádření Teri ohledně jejího rozchodu.

A za pár týdnů vylezl na povrch další rozchod a to Gabrielle Hecl a rappera Johnyho Machette. Nejvěrnější fanoušci prý už delší dobu tušili, že něco není v pořádku a statusy jejich oblíbenců jim to nakonec potvrdily.

gabriele

johny

Malý update: Právě teď se na Instagramu Gabči objevila tato fotka, kdo může být ten neznámý mladý muž?

novinka_abrielle

Je to smutné, protože společně tyto dva páry tvořily projekt Fameteam, který bavil statisíce diváků a díky rozchodům musel být ukončen.

Doufejme jen, že to dalším hvězdným párům naší YouTube scény vydrží, protože unést veškerý nátlak popularity musí být velmi náročné.