Jaké postavy z her, byste si pozvali na svojí párty

Autor: Alžběta Trojanová

Není to tak dávno, co jsme si říkali, jaké postavy, bychom si vzali do týmu, kdyby nastala zombie apokalypsa. Popravdě výsledek se nám dost líbil, a tak jsme tu zpět. Tentokrát ovšem s jinou otázkou! Koho bychom si pozvali na tu nejlepší party široko daleko? Svoje tipy nám napište do komentářů.

Jaké postavy z her, byste si pozvali na svojí párty

Deadpool

Ve videohrách možná není zrovna nejlepší, ale v komiksu (a pevně doufáme, že i v chystaném filmu) se s ním rozhodně nudit nebudete. Nahláškovaný šílenec, který možná některé věci bere až za hranu, se postará o pořádnou legraci se vším všudy. Jen trochu opatrně – ostatní hosté by si na některého jeho vtípky mohli stěžovat!

Max Payne

party

Chcete nějakého parťáka, který s vámi vydrží chlastat až do rána? Co takhle mírně depresivního, ale za to velmi odolného Maxe Payna? Nenechte se odradit jeho temnými komentáři a negativním pohledem na svět. Až všichni budou dávno odpadlí pod stolem, můžete s Maxem probrat nějaké ty filozofické otázky nad dobrou sklenkou whiskey.

Parappa The Rapper

party

Pořádná party se neobejde bez hudby. Ano, mohli byste si pozvat někoho z Guitar Hero nebo třeba Sing Star – my si ale myslíme, že nejlepší na party je jednoznačně Parappa The Rapper. Tohle 2D psisko dokáže rozjet našláplý song naprosto o čemkoliv, třeba i o tom, jak se dělají burgery. Navíc je správně ujetý, a to se počítá.

Hitman

party

Vaše snažení se taky může snadno zvrhnout v nepovedený chaos. Stačí jeden opilý kámoš, který začne otavovat ostatní hosty, nebo třeba nerudný soused, co si stěžuje na hluk. Proto je dobré mít u sebe i Agenta 47. Není zrovna nejukecanější, a nejspíš si s vámi nezatancuje ani nepopije. Ale svojí práci odvede dobře. A co víc – tiše!

Zaklínač

party

Na party nesmí chybět ani alkohol! Jako barmana bychom si pak pozvali Zaklínače Geralta. Za prvé – proti chemikáliím je tenhle fešák celkem odolný, takže zvládne dávat si panáky i s hosty. Není příliš ukecaný, což je pro barmana ideální vlastnost. A co víc! Umí míchat zaklínačské lektvary. Sice to není úplně Cuba Libre nebo Mojito, ale účinky jsou o to zábavnější.

Slečny z Dead or Alive a pánové z JoJo's Bizarre Adventure

party

Nic proti vám a vašim kamarádům, ale upřímně co by to bylo za párty, kdyby na ní nebyli krásní lidé? Doporučujeme tak pozvat prsatky z Dead or Alive a pány z JoJo's Bizarre Adventure. Sice budete mít dům plný trochu (no, dobře, spíš značně) podivných lidí, ale rozhodně to dodá vašemu večírku punc stylu!  

Tagy: party žebříček jaké postavy bychom...

Zdroje:  Archiv