Ikaro se spojil s TvTwixx a společně vyprankovali týpka při masturbaci na veřejných záchodech, jak hluboko ještě mohou klesnout?

Autor: Radek Smola

Skupina TvTwixx nemá rozhodně mezi YouTube komunitou dobré jméno a když se spojí s nechvalně známým Ikarem, tak z toho nemůže nikdy vzniknout nic příliš duchaplného. A následující video je toho ukázkou.

Ikaro se spojil s TvTwixx a společně vyprankovali týpka při masturbaci na veřejných záchodech, jak hluboko ještě mohou klesnout?

Tato dvojice tvůrců se rozhodla, že natočí na veřejných záchodcích prank. Zavřeli se do kabinky, pustili na mobilu porno a pak pomocí tekutého mýdla předstírali ejakulaci na nohy lidí ve vedlejších kabinkách. Kromě toho, že natáčeli reakce osob, kterým na boty přistává mýdlo, tak se jim povedlo zachytit masturbujícího muže a rozhodně se nestyděli o to podělit se svou YouTube komunitou. 

1

TvTwixx se negativně proslavili kauzou s autobusem, kdy okýnkem vhodili do vozidla hromadné dopravy silnou petardu a poničili tím interiér a nezapomněli se tím pochlubit na své facebookové stránce. 

Ikaro je zas známý svými uplakanými livestreamy. V tom posledním se svlékl do naha, natrhl si zadek a volal policii.

Nevím jak vám, ale nám se  tento humor zdá už trošku pod úroveň. Jaký další trapný prank vymyslí partička příště? Sledujte Booom.cz a dozvíte se to!