Humory kolem nového Zaklínače

Autor: Alžběta Trojanová

Ano, ano – je tady snad někdo, kdo ještě neslyšel, že vyšel nový Zaklínač 3? No jistě. Nikdo! Ale nevadí. Tentokrát totiž kašleme na nějaká moudra, poučky o světě, shrnutí recenzí, ale jdeme čistě po internetových humorech.

Humory kolem nového Zaklínače

Je to jeden jediný den, co vyšel Zaklínač 3, přesto se pomalu ale jistě začíná internet brodit fórky a vtípky. Některé lepší, některé horší. A tak není nad to si udělat kratičký průřez tím, co se urojilo.

Recenze na Steamu jsou klasika. Sice vám řeknou naprosto kulové o hře samotné, přitom ale dokáží vystihnout jeden moment, který si daný hráč užil. Tohle je vlastně dost typický popis běžného života Zaklínače. Tak se ani nezlobíme.

witcher humor

Kdo hraje, tak rozumí. Tenhle gif parádně vystihuje, jak probíhají souboje v posledním Witcherovi!

 

Vzhledem k jisté zabugovanosti Zaklínače, předpokládáme, že se velmi brzy dočkáme záplavy zábavných screenshotů nějakých těch veselých grafických glitchů. Tenhle ovšem vede. Vypadá to trochu, jako by si Geralt přivydělával převlékáním se za maskota. Tady jde nejspíš za obrovskou hranolku.

witcher humor

Řada lidí si na Zaklínače bere dovolenou (vzhledem k délce herní doby by to ovšem chtělo aspoň celý měsíc volna!). Pokud i vy chcete solidní omluvenku, tady máte dopis od samotné matky představené Nenneke. To nemůžou odmítnout ani ve škole, ani v práci! Mimochodem skutečnou výmluvu o tom, že jede do Novigradu, použil před svým šéfem uživatel METALPUNKS z redditu. Šéf ani nemrknul, jen prohlásil, že tam nikdy nebyl. Zjevně tak nepotřebujete ani zvací dopis.

witcher humor

Falešný účet prezidenta Baracka Obamy na Twitteru ujišťuje všechny, že Zaklínač rozhodně nebyl downgradovaný. Potvrzeno samotnou polskou premiérkou. Sranda ovšem stranou, CD Projekt RED skutečně polská premiérka navštívila. Sice ne, aby se ujistila o tom, že neproběhl downgrade, ale zase jim popřála hodně štěstí!

witcher humor

Kvalita „screenshotu“ naprosto úděsná, ale pokud pod těmi rozházenými pixely a strašnými přepaly rozpoznáte, co se přesně na scéně děje, pochopíte, že CD Projekt se nevyhýbá veselým narážkám na Monty Python. Podobných věcí v průběhu času bude určitě přibývat. Nakonec Zaklínač byl vždycky plný všemožných referencí (jistě vzpomínáte na mrtvého asasína vedle balíku sena ze Zaklínače 2).

witcher humor

A tenhle fan-art snad nepotřebuje nijak popisovat. Výmluvný je sám za sebe!    

  witcher humor