Hudební videa Youtuberů, která musíte vidět!

Autor: Zuzana Cinková

Zanechte všeho, co děláte! Právě je čas upustit uzdu fantazie a zaposlouchat se do nejlepších písniček na motivy videoher, pravého nerdismu a geek smýšlení. Užijte si pětici legendárních, virálních a hlavně úsměvných písniček, které nedostanete z hlavy!

Hudební videa Youtuberů, která musíte vidět!

5. Chceš chodit s mým avatarem?

Tak jednoduše krásná Felicia Day lákala nerdy a hráče k jejímu seriálu The Guild. Fiktivní skupině přátel, hrající něco jako World Of Warcraft a zažívají různá dobrodružství. Tento seriál získal přes 160 miliónů zhlédnutí. Klip Do You Wanna Date My Avatar má sám o sobě přes 25 miliónů. Muhaha!

4. VIRAL SONG

Jak udělat virální písničku? Tobuscus má celkem jasno. Stačí pár jednoduchý pravidel a máte slávu jasnou… Evidentně stačí opakovat: kočky, žhavý holky, děti a informace, které překvapí. Například: víte, že kešu pochází z ovoce? 26 miliónů lidí to už ví!

3. EVERYBODY DO THE FLOP

Neexistuje snad dojemnější písnička, než o týpkovi, který se snaží se svým handicapem tancovat. Jednoho dne však upadne tváří o zem. A inspiruje tím úplně celý svět. Všichni chtějí sebou švihnout o zem. Geniální parodie na dnešní společnost „ovcí“ od tvůrce TomSky zaručeně pobaví. Statistiky mluví jasně: 26 miliónů lidí a skoro 300 tisíc lajků na videu.

2. SHERLOCK – The Musical

Žebříček by se neobešel bez muzikálu! Tenhle možná není nejlepším videoklipem YouTuberů, ale rozhodně je to jedno z nejvíce geekish videí, co můžete vidět. Sherlock se ve třetí sezóně seriálu BBC vrátil na scénu a Watson mu to dá pěkně sežrat. THE GAME IS ON!

1. Síň slávy: ULTIMATE ASSASSIN’S CREED 3 SONG

70 miliónů zhlédnutí. Skoro 800 tisíc lajků na videu. Takový virál by Ubisoft lépe nevymyslel. Úplnou náhodou se spojení Assassin’s Creed III a videí od Smoshe stalo záhy jejich nejpopulárnějším videem. Ústřední postava? Tomahawk!

Nemáte zač!