Holky jako lusk se snaží pózovat podle komiksových hrdinek. Jejich snaha je vtipně marná

Autor: Alžběta Trojanová

Komiksové hrdinky a jejich pózy – to je oblíbené téma už dlouho (mrkněte třeba na tenhle skvělý blog). Co kdyby ale zkusily stejné pózy i reálné ženy?

Holky jako lusk se snaží pózovat podle komiksových hrdinek. Jejich snaha je vtipně marná

Komiksové hrdinky jsou velmi často kreslené ve značně přehnaných pózách. Samozřejmě, že tu existuje umělecká licence, ale někdy jsou přeci jen jejich stylizace už trochu za hranou. I na to naráží video ze série Buzzfeed, kdy partička jejich pravidelných testerek, tentokrát zkusila zreprodukovat jedny z nejznámějších kousků. Najdete tu například i nechvalně známou Spider Woman od Mila Manery, která se stala nesčetněkrát tématem diskuzí ohledně podivných komiksových póz.

 

Děvčata samozřejmě nejsou žádné atletky, ale i tak nás překvapilo, že vlastně většinu pokřivených scén dokázaly celkem solidně zreprodukovat (samozřejmě do určité míry). Jediné, co se nám tak zdálo více méně nemožné, byla hned první vyprsená Storm. Nakonec i ta Manerova nechvalně proslulá Spiderka nakonec dopadla dobře. I když holky to samozřejmě vidí trochu jinak. Co na to říkáte vy?

Tagy: komiks superhrdinky komiks vs realita

Zdroje:  themarysue.com