Gigantické hopsající poprsí způsobilo poprask na Twitchi

Autor: Alžběta Trojanová

TL;DR Twitch zakázal stream jedné úchylné japonské hry, pak si to rozmyslel a nakonec stream povolil. Informace je vlastně zajímavá jen z půlky, ale určitě doporučujeme mrknout na video, protože to je klasický japonský bizárek.

Gigantické hopsající poprsí způsobilo poprask na Twitchi

Twitch má trochu problém, jak uhlídat, aby se z něj nestal herně zaměřený porno kanál. Zakázal tak odhalené streamerky a streamery, kontroluje i obsah samotných her. A přesně na to doplatil prsatý titul Senran Kagura: Estival Versus.

Když se totiž hra objevila na Twitchi, administrátoři celý stream utnuli. Jako vysvětlení uvedli, že je jednoduše tahle hra pro stream zakázaná. Později se hráči dočkali vysvětlení, že se jedná o „vizuální novelu“ s obsahem pro dospělé, což služba nepodporuje.

Právě tohle vysvětlení ale neskutečně rozlítilo řadu fanoušků. I když je Senran Kagura je v podstatě jedna velká přehlídka prsou a holčičích kalhotek, nikdy tu neuvidíte žádnou explicitní nahotu. A co víc – nejedná se ani o vizuální novelu, jak uvedli pánové z Twitche, ale o beat 'em up titul (u kterého shodou okolností holkám odletí šaty, jakmile vytáhnou svoje katany, ale jak jsme říkali – žádné bradavky tady neuvidíte!)

Twitch tak vydal později jiné vyjádření. Stream hry Senran Kagura: Estival Versus povolený je, ovšem za předpokladu, že se nebude soustředit jenom na zobrazovaní nahatých holek. Haha. Tak to hodně štěstí. Každopádně pokud vás hra zaujala (víme, že zaujala, jen se nestyďte!) mrkněte na video. Snad jen abychom aktualizovali naši databázi úchylných pohybů prsou!

Tagy: prsa Twitch

Zdroje:  http://nichegamer.com