Fanoušci připravili petici – chtějí úplný zákaz Zacka Snydera na další filmy ze světa DC Universa

Autor: Alžběta Trojanová

Ups, tak tohle si Zack asi za rámeček nedá.

Fanoušci připravili petici – chtějí úplný zákaz Zacka Snydera na další filmy ze světa DC Universa

Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti i přes fantastický kasovní úspěch (co do zisku film překonal Hunger Games a pomalu šlape na paty Harry Potterovi) sbírá jedno mizerné hodnocení za druhým. Fanouškům i kritikům se zkrátka film nelíbí, a to i přes to, že na něj zuřivě chodí. Nechuť k poslednímu dobrodružství Supermana a Batmana dokonce vedla k vytvoření hned dvou petic.

batman superman

První žádá, aby chystaný film o Lize spravedlivých, rozhodně netočil Zack Snyder. Petice nasbírala už přes solidních 10 000 podpisů a nezdá se, že by fanoušci měli v plánu svůj nesouhlas mírnit. Ostatně počty podpisů rostou zhruba 2000 kusů za den.

batman superman

Druhá petice je pak ještě ostřejší. Ta požaduje zákaz  Zacka Snydera na všechny filmy ze světa DC komiksů. Počet podpisů je momentálně sice menší – a to 1 600 – i tak se ale s každým dnem tohle číslo povážlivě zvyšuje (jen od včerejška je to o 600 podpisů více).

Jak se zdá, fanoušci mají zkrátka jasno. Za nepovedený film může jen jeden jediný člověk – a tím je Zack Snyder. Jako by snad zapomněli, že tenhle člověk má na svém kontě velmi povedené Watchmeny, a nebo ještě povedenější Úsvit mrtvých. Je ovšem pravda, že třeba takový Sucker Punch byl solidní omyl (byť s velmi vydařeným audiovizuálem).

batman superman

Kdo bude režírovat další díl ze světa DC Comics tak zatím není jasné. Každopádně s takovými tržbami si můžeme být jistí, že pokračování se rozhodně dočkáme.     

Tagy: komiks batman Superman Liga Spravedlivých Zack Snyder

Zdroje:  themarysue.com