Důchodci si zahráli God of War III, málem dostali infarkt

Autor: Alžběta Trojanová

Jestli bychom měli zvolit hru se snad nejepičtějším začátkem, asi bychom šli do God of War III. Scéna, kdy se škrábete na Olymp na zádech Titánů se prostě jen tak něčemu nevyrovná. No a teď si zkuste představit, že to pustíte někomu nad 50 let!

Důchodci si zahráli God of War III, málem dostali infarkt

Na YouTube kanále REACT jsme dlouho nezažili nějaké povedené video. Tohle ale rozhodně stojí za to. Důchodci si tentokrát vyzkoušeli remasterovanou verzi God of War III. Pokud znáte její začátek, skoro se divíme, že to pánové a dámy přežili bez úhony. Nakonec to, že byli naprosto vynervovaní z toho, co všechno se tam děje, je na nich pěkně zdát. Jinak samozřejmě nechybí roztomilé reakce jako: „To je hezké, takže ta hra učí o řecké mytologii?“ po krvežíznivé výkřiky: „Oh! Krvácí! Haha! Mám rád tvojí krev!“

Nakonec z pár minutového hraní byli ve většině případů naprosto odrovnaní, ale co víc! Hra se jim líbila. Sice padly výtky na násilí (aby také ne, God of War je přecijen pořádně brutální), ale všichni se dobře bavili! A to je hlavní! Navíc je i hezky vidět, že během sezení v rámci videií na REACT už se důchodci v hranívíc zdokonalují. Dokonce zvládli i porazit prvního velkého nepřítele! Takže co bude příště? Dark Souls?