Demaster GTA pro Game Boy doslova šokoval YouTube svým smyslem pro detail!

Autor: Radek Smola

Více než 7 minut náročné animace předvedl YouTube kanál Hat-Loving Gamer se svým videem GTA ve stylu Pokémonů. Jak by vypadala slavná série Rockstar Games, kdyby se jí snažilo vydat Nintendo na Game Boy?

Demaster GTA pro Game Boy doslova šokoval YouTube svým smyslem pro detail!

Když nic jiného, tak komicky. Top-Down pohled jako by z oka vypadl prvnímu Grand Theft Auto. Nicméně v tomto "demaku" očekávejte všechny vychytávky z klasické PC a konzolové verze.

Například obnova životů po tom, co naložíte do svého auta prostitutku? Nebo tahový soubojový systém, kde místo Pokébalu můžete zmlátit chodce bejsbolkou? A co teprve, když nasednete na své BMX a závodíte na poušti. Nebo snad chcete vykrást obchod za bílého dne?

Autor myslel na všechno a dal si záležet na zachování původních zvuků z Nintendo her. Hudbu obstarali fanoušci kanálu a vytvořili originální 8-bitové skladby na motivy soundtracku ze všech dílů GTA.

Nezapomeneme dodat, že toto video vzniklo ku příležitosti oslav 20. narozenin Pokémon Game Boy série, o které jsme už psali. Zbývá snad už jediná otázka. Zahráli byste si GTA pro Game Boy?