Cosplay tohoto týdne: Tom Clancy's The Division

Autor: Zuzana Cinková

S každou větší vydanou hrou přicházejí cosplayeři, kteří se předhánějí o to, kdo bude mít nejlépe propracovaný, nejuvěřitelnější a nejpřesnější cosplay. Ke hře The Division toho kupodivu tolik nevyšlo, ale my pro vás máme jeden z těch nejlepších, na které můžete na internetu narazit. Představujeme vám Lownexe!

Cosplay tohoto týdne: Tom Clancy's The Division

Lownex, vlastním jménem Sebastian, pochází z Německa a má za sebou spoustu úžasných cosplay ze série Assassin's Creed. Tentokrát se vrhl do divokých vod hry Tom Clancy's The Division a vytvořil naprosto fenomenální cosplay. Tomuto koníčku se věnuje již od roku 2012 a The Division si zvolil právě pro jeho jednoduchost a dostupnost veškerého vybavení. 

Cosplay mu trval pár týdnů a snažil se přiblížit hlavní postavě trailerů a ukázek co nejblíže, protože v době, kdy jej vyráběl bylo dostupných pouze pár videí. Komunikační systém se vyráběl snadno, protože na stránkách Ubisoftu bylo několik náčrtů ve vysoké kvalitě, ale například batohem byl zmaten, protože nosit jej pouze na jednom popruhu, když je tvarován na obě ramena? Musel batoh složitě předělávat, ale výsledek za to stál.

Pokud vás zajímá více z jeho tvorby, tak se podívejte na jeho Facebook stránku nebo Deviant Art.

Tagy: cosplay The Division lownex

Zdroje:  http://tomclancy-thedivision.ubi.com/,https://www.facebook.com/LowmexCosplay/