Co se stane, když odstraníte přídavná jména z tiskovky o novém Call of Duty? Je to hodně zajímavé

Autor: Alžběta Trojanová

Upřímné povídání bez zbytečných PR kudrlinek.

Co se stane, když odstraníte přídavná jména z tiskovky o novém Call of Duty? Je to hodně zajímavé

Je to jen pár dní, co Activision oznámili nový díl Call of Duty s podtitulem Infinite Warfare. Vzhledem k tomu, že se trailer stal velmi rychle 35. nejhůře hodnoceným videem na YouTube, je jasné, že fanoušci mají na video dost vyhraněný názor.

 

Co ale samotná hra. Jak vypadá ta? Podle tiskové zprávy těžko říct. Na Redditu se totiž jeden z fanoušků rozhodl, že odstraní všechna přídavná jména z tiskové zprávy. Tohle je výsledek:

Call of Duty: Infinite Warfare puts storytelling in a narrative. Infinity Ward breaks ground by exploring weight and its responsibilities. In a time of adversity, the player, as Captain of their warship, must take command against an enemy. Soldiers are thrust into circumstances that will test their training and reveal their character as they learn to lead and make decisions necessary to achieve victory. The game also introduces environments, weaponry, and abilities to Call of Duty. The campaign- from combat to fighters - occurs as an experience with loading times and delivers franchise moments that fans love. 

Jinými slovy nám tisková zpráva říká, že se tu bude bojovat v prostředí, zbraněmi a nebudou chybět Call of Duty momenty. To vše v rámci vyprávění ve vyprávění. Pecka! Už teď se nemůžeme dočkat!