Chcete kvalitní herní hudbu? Představujeme vám kanál Nerd Out

Autor: Zuzana Cinková

Máme rádi herní hudbu a proto vám tady občas ukazujeme kanály, o kterých si myslíme, že jsou kvalitní a budou se vám líbit. Jedním z nich je kanál Nerd Out, jenž se zaměřuje výhradně na hry a dělá tématické songy. Pojďte si je poslechnout.

Chcete kvalitní herní hudbu? Představujeme vám kanál Nerd Out

Pokud jste jako my milovníci kvalitní fanouškovské hudby, tak vám s radostí představujeme kanál Nerd Out, který na herní náměty vydává úžasné herní songy. A nejde jen o samotné písničky, ale i o kvalitně nastříhaná videa, které opravdu nabudí. Najdete tam žánry jak klasický pop, až po elektro či rap.

Nerd Out není na YouTube ani půl roku a už si nasbíral téměř 150 000 odběratelů, takže zde máte důkaz, že vykonávají kvalitní práci.

Písniček tam sice není mnoho, ale za to jsou kvalitní a chytlavé. Doufáme, že jsme vám pomohli najít nějaký song, který vám sedne a budete si jej pouštět pořád dokola jako my. Dokud jej začnete nenávidět.

Hodně se nám líbil song ke hře Division, který popisuje ponurost a zkázu v New Yorku.

Další totální nabíjecí pecka je písnička ke hře Ark: Survival Evolved, ve které se dozvíte, jak se z naprostého loosera vyšplhat na vrchol potravního řetězce a stát se pánem všech šelem.

A něco pro milovníky rapu!

Tagy: akční dinosaurus multiplayer mmo

Zdroje:  https://www.youtube.com/channel/UCMvETSFFkMOA