Čekáte na pozvánku do bety Overwatch? Nejste sami. Někdo na motivy čekání vytvořil celou hru.

Autor: Radek Smola

Už to tu jednou bylo, vzpomínáte? Když jsme ustavičně čekali na přístup do her od Blizzardu jako Heroes of the Storm nebo Hearthstone. Po kauzách s prodáváním klíčů si nyní Blizzard ručně vybírá, komu dá přístup. A protože hry této společnosti patří k těm nejznámějším, není divu, že na přístup do betaverze čeká milióny hráčů.

Čekáte na pozvánku do bety Overwatch? Nejste sami. Někdo na motivy čekání vytvořil celou hru.

Uživatel Darkust#6214 (na redditu jako raptornex) je dlouholetým věrným fanouškem Blizzardu a na hru Overwatch se moc těší. Dokonce si ji předobjednal a přihlásil se do beta výběru. Takto čeká na výběr už několik měsíců. Stejně s dalšími hráči. Poslední kapkou pro něj ale byla zpráva, že dostali přístup do betaverze YouTubeři a lidé, kteřé ani nemají o hru zájem.

Rozhodl se hrdinsky s tím něco udělat. Naprogramoval vlastní textovou hru. A světe div se! Není vůbec špatná. Vyzkoušejte si porazit s osudem. Na výběr dostanete více než z 20 konců. Dokážete získat beta přístup do Overwatch? Zažijte frustraci naživo! Doporučejeme zkusit hru na obtížnost "Twitch Streamer". Hrajte zde.

rpg

Člověk by doufal, že když si alespoň Overwatch předobjedná, platí si 6 let účet na World of Warcraft, vlastní všechny verze Diabla a sdílí Blizzardu každou jejich novinku, tak že prostě přístup dostane. Špatně! Blizzard tak ze svých her dělá velmi exkluzivní zboží, ale také tím frustruje své nejvěrnější fanoušky. Ti se cítí být povedeni. Hlavně v kontrastu s tím, že mají o přístup do betaverze skutečný zájem.

rpg2

Zahrát si hru od Darkust#6214 můžete zde. Schválně, pochlubte se. Dostali jste se do betaverze alespoň virtuálně?