Bizarnější cosplay letos rozhodně neuvidíte

Autor: Zuzana Cinková

Dělat cosplay na postavy z anime může být už samo o sobě občas bizarní, ale někteří to umí dotáhnout už i na jiný level. Co třeba si vybrat postavu, která má dlouhé vlasy, který ji stojí několik metrů ve vzduchu? Pokud jste cosplayer, tak pro vás nic není nemožné!

Bizarnější cosplay letos rozhodně neuvidíte

Znáte anime Hunter x Hunter? Nejspíše ne, ale i tato manga série si najde své příznivce a proto byla vydána série figurek s postavou Gona, který se transformoval do starší verze sám sebe a vypadá asi takto:

rj8ylzdw81qcvi1qqeic

Museli jste trošičku víc scrollovat, že? 

A napadlo vás, že si opravdu na tuto postavu někdo vyrobil cosplay? Ano a jsou dokonce dva odvážlivci, kteří byli viděni na conech.

Tohoto cosplayera jste mohli vidět v Taiwanu na akci zaměřené na anime a mangu.

bizard

Jeho účes se dotýká téměř stropu. Dokážete si představit, jak s touto kreací na hlavě prochází dveřmi? Nechtěli bychom mít potřebu na záchod, protože by vlasy určitě nemohly jít s námi.

bizar

Ale nakonec to skončilo tak, jak muselo. Vlasy se mu polámaly, udělaly bác.

3

Druhý cosplayer se ukázal loni na Sendai Comike, anime a cosplay srazu v Miyagi Prefecture. Ten má své dlouhé vlasy poněkud mně propracované, ale i tak mu za toto bláznovství opravdu fandíme!

bizard A nesmí chybět akční postoj. Jak jinak.

bizard

A my jsme mu vybrali skvělou nevěstu a ještě řekněte, že by se k sobě nehodili! Určitě by našli aspoň jedno společné téma.

Rapunzel-Disney-Princess