Jar Jar Binks jako ultimátní záporák v nových Hvězdných válkách - fan teorie získává stále více důkazů!

Autor: Alžběta Trojanová

Po mnoho let byl Jar Jar Binks nejnenáviděnější postavou z univerza Hvězdných válek. Co když ale za touhle postavou bylo něco víc, než jen nešikovný trouba?

Jar Jar Binks jako ultimátní záporák v nových Hvězdných válkách - fan teorie získává stále více důkazů!

Poslední dobou internet rozvířila představa, že Jar Jar Binks měl mít ve skutečnosti v epizodách I - III mnohem větší úlohu, než se nakonec stalo. Fanoušci tak trochu doufají, že se nakonec vrátí v nové epizodě. Ha! V jaké době to žijeme. Fanoušci doufají, že se vrátí Jar Jar Binks. Šílené!

jar jar

Podle teorie Dartha Jar Jara ale ve skutečnosti tenhle věčně nablbý tvor z planety Naboo spolupracoval s Palpatinem, stejně jako má i schopnosti rytířů jedi. Svojí nešikovnost pak jen maskuje, protože podobně jako v případě Yody z původní trilogie, nečekáte od takové postavy, že skutečně bude vládnout opravdovou sílou.

Důkazů je řada, nemluvě o tom, že právě Jar Jar v době své politické činnosti přesvědčil Senát, aby dali Palpatinovi podporu a začal tak v podstatě klonové války.

Jednou z variant je tedy, že tajemný Kylo Ren - nová postava a záporák z chystaného Síla se probouzí - je právě pod maskou schovaný Jar Jar. Samozřejmě je to jen teorie, ale zároveň velmi vydařená představa. Jestli vás Jar Jar jako sith lord zajímá víc, zamiřte na speciální web DarthJarJar.Com