Dívka při chytání Pokémonů s Pokémon Go našla mrtvé tělo

Autor: Zuzana Cinková

Spoustu lidí Pokémon Go vytáhlo od počítačů a konzolí do města a přírody. Ale představte si, že při hledání těch nejsilnějších Pokémonů najdete něco, co není tak úplně zvířátko. Třeba mrtvé tělo.

Dívka při chytání Pokémonů s Pokémon Go našla mrtvé tělo

Když šla devatenáctiletá Shayla Wiggins z Rivertonu lovit Pokémony, tak ji čekalo něco opravdu šokujícího a nebyl to Pokémon a nejvyšším levelu.

Jak určitě víte, Pokémon Go je založeno na chození po venku a hledání "příšerek do kapsy" a Shayle telefon prozradil, že vodní Pokémoni se nacházejí blízko řeky. 

3e8d2638-8492-4f31-9c7a-a4098aa3af29

"Šla jsem k mostu vedoucímu přes řeku, když jsem něco uviděla ve vodě," řekla Shayla. "Musela jsem se podívat blíže, a pak jsem si uvědomila, že jde o lidské tělo." Prý plulo tři stopy od břehu a šlo o torzo muže v černé košili a černých kalhotách.

"Byla jsem v šoku," vypověděla Shayla. "Netušila jsem, co mám udělat a tak jsem zavolala 911. Policie přijela velice rychle." Shayla byla extrémě vyděšená a plakala. Policie prý netušila, co je vlastně Pokémon Go, ale neřešila to. Bohužel jsme se nedozvěděli, zda nějakého vodního Pokémona ten den Shayla vůbec chytla.

Fremontská kancelář šerifa potvrdila, že se jedná o pravdivý příběh. Případ se stále řeší, ale tělo se zatím stále nepovedlo identifikovat. Mrtvola tam nebyla déle, než 24 hodin a vypadá to, že se muž utopil.

Hodně lidí si dělalo srandu z toho, že se něco podobného stane, dokonce se objevilo i pár falešných článku po vydání Pokémon Go. A teď je to tady. Doufáme, že se neobjeví nějaké další negativní věci ve spojitosti s touto hrou. Protože je fakt dobrá!

35d7a504-7d54-4019-b105-f64411e02c89

Tagy: mrtvola pokemon go mrtve telo

Zdroje:  http://county10.com/