Zemřít dvakrát při Play of the Game v Overwatch? To se každému jen tak nepovede!

Autor: Zuzana Cinková

Pokud hrajete Overwatch, tak jste jistě zažili ten pocit, kdy má být vyhlášen hráč hry. I když třeba víte, že jste neměli ve hře žádný zas tak skvělý okamžik, tak i přes to tajně doufáte, že třeba byli všichni ostatní horší než vy a přece jen se ty vaše dva ušmudlané killy stanou ukázkou vaší skvělosti pro všechny ostatní hráče a vy pak dostanete spoustu palců nahoru jako respekt při závěrečném hodnocení. A nebo to zas tak úžasné nebude a vy se sice dostanete do Play of the Game, ale dvakrát tam stihnete umřít. Je to ostuda nebo skill?

Zemřít dvakrát při Play of the Game v Overwatch? To se každému jen tak nepovede!

Play of the Game se ve hře Overwatch uděluje hráči, který nějakým způsobem zazářil v souboji, například při ultimátním útoku, přerušením ultimátního útoku a nebo prostě jen zabije hromadu lidí za krátkou dobu.

Někteří zazáří pěti killy za pár sekund a nebo jsou tu takoví, kteří se vytáhnout tím, že dvakrát při své největší chvilce slávy dvakrát umřou. Jako tady například hráč Navigatingboats, jenž hrál za Symmetru a započal svůj okamžik slávy svou smrtí. Pak rychle proskočil teleportem přímo na point a umřel znovu. V okamžik jeho smrti ovšem Symmetřiny turrety dokonaly dílo a zabily spoustu protihráčů, takže se mrtví pěkně sečetli a Navigatingboats se stál hráčem hry. Gratulujeme, dotáhl to tímto nešťastným kouskem až na nejčtenější herní weby světa.

Ale my se mu rozhodně nechceme posmívat, protože i když dvakrát při Play of the Game zemřel, tak tam pořád byl. Na rozdíl od nás. My tam moc nebýváme. Fňuk.