Tři skvělé pranky na téma Star Wars

Autor: Zuzana Cinková

S příchodem Star Wars: Síla se probouzí se snad roztrhl pytel s tématikou Star Wars v téměř každém oboru. My jsme si našli tři nejlepší prank videa založené na téma tohoto universa. Co dokáže rytíř Jedi mezi obyčejnými smrtelníky?

Tři skvělé pranky na téma Star Wars

Magic of Rahat je kanál, který se věnuje napalování lidí pomocí kouzelnických triků. Tentokrát se zaměřili na sílu rytířů Jedi a musíme říct, že jsme se opravdu bavili. Nevíme sice, jak své kouzelnické triky dělají, ale moc se nám to líbí.

V prvním pranku uvidíte padawana, který se mermomocí snaží dostat párek v rohlíku zdarma pomocí síly rytíře Jedi. Moc mu to nejde a když se mu začnou všichni smát, tak se stane něco, co všem zavře pusu.

 

Druhý prank je velmi povedený. Muž v plášti rytíře Jedi se po krádeži v obchodě snaží co nejrychleji zmizet. A povede se mu to způsobem, který všechny zamrazí. Dá se říct, že se propadne do země.

Nad třetím videem budete kroutit hlavou s otázkou, jak, že to ten týpek dělá? Představte si, že si sednete na židli a jen tak se z fleku prostě vznesete. Super!