Strašidelná hra v reálném životě: sledujte jak si PewDiePie nadělal do kalhot!

Autor: Radek Smola

Švédský YouTuber Felix Kjellberg (PewDiePie) připravil ve spolupráci se SkyBound děsivou reality show. A to v rámci placené služby YouTube RED. YouTube se rozhodl, že jednu z epizod uvolní zdarma pro všechny. Byli jsme mile překvapeni. Je to síla!

Strašidelná hra v reálném životě: sledujte jak si PewDiePie nadělal do kalhot!

Služba YouTube RED se spustila společně s několika zajímavými seriály. Mezi ním je i pořad samotného největšího YouTubera vůbec: Felixe Kjellberga. Panovala obava, že speciální seriál, který bude dostupný pouze pro předplatitele YouTube RED zažije tvrdé reakce. Ty jsou ale nakonec pozitivní.

YouTube uvolnil sedmou epizodu ze série, která prý podle slov producentů ze SkyBound, je sice poněkud "slabší". Nicméně divákům to zatím jako ukázka stačí. Ostatně, není se čemu divit. Sledovat zavřeného YouTubera PewDiePie v anonymní americké nemocnici, kde zvrácený doktor provádí pokusy na lidech - to je pro fanoušky slavného let's playera naprostá lahoda.

Těžko říci, zda jsou všechny natočené materiály autentické. Ale dle úsměvu samotného Felixe si rozhodně odvážíme tvrdit, že scény byly natáčeny bez předchozího vědomí YouTubera. V každé epizodě Scare PewDiePie přitom tvůrci odhalují ohromný příběh na pozadí. Jednotlivé úkoly, kterými Felix prochází, jsou tak napojeny na sebe a tvoří ucelený koncept, jaký tady skutečně ještě nebyl.

Co byste dělali vy, kdyby vás necertifikovaný doktor připoutal k lehátku a řekl vám, ať počkáte než se vrátí? Je velkou otázkou, zda tato malá ukázka přiměje lidi přejít na placenou verzi YouTube. Nečekáme, že by se v blízké době mohl pořad objevit zdarma jen tak ke shlédnutí. Za celou jednu epizodu však rozhodně dáváme palec nahoru!